• Nano paročistač za podove

  ID: 110012911| SKU: 110012911

  4,5/5 (30)

  Očistite bilo koju površinu u Vašem domu pomoću napredne Nano tehnologije. Rovus Nano paročistač za podove stvara konzistentnu i snažnu paru pod visokim pritiskom sa nano česticama i kvalitetnim negativnim jonima koji su i do 10 puta efikasniji u čišćenju. Snagom pare efikasno eliminiše 99,9% bakterija i virusa na 100% siguran, zdrav i ekološki prihvatljiv način.

  Pozovite nas: 020 410 003
  99,90 €
  89,90 € Club 5*
  Naručite odmah

Rovus  nano Tehnologija

Osjetite efikasnost dubinskog čišćenja

Inovativna Rovus Nano tehnologija je sledeći korak u evoluciji čišćenja.

Garantuje efikasnost dubinskog čišćenja sa superiornim rezultatima.

Napredna tehnologija koja koristi snagu prirode

 

Rovus Nano tehnologija pod visokim pritiskom stvara stalni i moćni parni mlaz. Visoka temperatura i pritisak prouzrokuju sudaranje molekula vode, što stvara suvu paru sa nano česticama i kvalitetnim negativnim jonima.

 
 

Negativni joni se uglavnom nalaze oko vode koja je u pokretu i poznati su kao Vitamini u vazduhu. Oni izvlače vodonik iz spoljašnjih proteina virusa i lako ih eliminišu bez ikakvih hemikalija.

 
 

Rovus Nano tehnologija šalje samo najkvalitetnije negativne jone! Brzo i efikasno uklonite neaktivne bakterije, alergije i viruse iz svog doma na 100% siguran, zdrav i ekološki prihvatljiv način.

 
 

Nano para - novi koncept efikasne snage čišćenja

 

Budući da su nano veličine, Rovus Nano čestice pare lako prodiru u najdublji mikro nivo materijala. Tamo temeljno eliminišu bakterije i viruse čak i tamo gdje obične čestice pare ne mogu da dođu.

 
 
NANO PARA
OBIČNA PARA

Bezbjedan za sve površine

 

Napredna Nano tehnologija generiše suvu paru koja neće prevlažiti ili oštetiti Vaš pod. Brzo se suši, što je idealno za čišćenje čak i najosjetljivijih površina.

 
 

Zaštitite i sterilizujte svoj dom

 

Uprkos njegovoj nježnosti, efikasno uklanja neprijatne mirise i eliminiše 99,9% bakterija i virusa! Čak uklanja opasne bakterije poput Escherichia coli, Candida albicans i salmonella aertrycke. Bez njih, Vaš dom će biti čistiji i sigurniji za život.

 
 

Za par sekundi je spreman za korišćenje

 

Nano paročistač će proizvesti paru za nekoliko sekundi. Ovo će Vam uštedjeti vrijeme i učiniće čitav proces čišćenja lakšim i efikasnijim.

 
 

Poboljšajte svoj život uz Rovus Nano Tehnologiju

 
 • Tehnologija

  Tehnologija "patenta na čekanju" stvara visokoefikasne nano čestice i kvalitetne negativne jone

 • Efikasnost

  Prodire na mikro nivo materijala, sanira i osvježava površine još dublje nego obični paročistači

 • Bezbjednost

  Bezbjedan je za korišćenje na svim površinama

 • Higijena

  Efikasno uklanja mirise i eliminiše 99,9% bakterija i virusa

 • Brzina

  Spreman za upotrebu u samo nekoliko sekundi

 • 15 dana probnog perioda

  Ukoliko nijeste zadovoljni sa proizvodom, možete ga vratiti u roku od 15 dana a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac.

 • Odaberite svoj način plaćanja

  Nudimo više mogućnosti plaćanja: plaćanje pouzećem, plaćanje na rate sa više vrsta platnih kartica. Takođe, imamo ugovore sa više firmi preko kojih je moguće kupovati na rate, a tu mogućnost imaju i korisnici usluga Fonda PIO.

 • Pozovite nas

  Za pomoć pri kupovini ili savjet nazovite nas na 020 410 001 i naši ljubazni agenti će Vam pomoći.

 • Posjetite naše prodavnice

  Posjetite našu najbližu prodavnicu i isprobajte proizvod.

  Lista na naših prodavnica
 • 100% sigurna kupovina

  Kupovina na našem sajtu je potpuno bezbjedna i Vaši podaci su 100% sigurni.

Mišljenje naših kupaca o Nano paročistaču

 •          

  Moja preporuka

  Ovaj nano čistač vrijedi zlata. Stvarno je lagan i stvarno dobro čisti. Otkrila sam da sam čak i nakon čišćenja poda redovnim brisanjem imala mnogo prljavštine na krpama za čišćenje, tako da je ovo najbolji dokaz da zaista dobro funkcioniše! Sve u svemu, brzo se zagrijeva i bila sam zadovoljna krajnjim rezultatom. Preporujem!

  Nevenka
 •          

  Odlično

  Ovaj parnočistač je odličan i jednostavan za upotrebu. Ne ostavlja tragove, a suva para se momentalno suši. Imam problema sa kičmom, tako da mi njegova samostojeća opcija zaista olakšava moj život. Hvala vam!

  Filip
 •          

  Super

  Mislim da sam upravo našao najbolji paročistač na tržištu! Proizvodi efikasnu paru, i moja žena se naprosto zaljubila u njega. Pokretljiv je i lak je za rukovanje. Takođe, dodatak za tepihe čini njihovo čišćenje uživanjem. Naša preporuka!

  Slavko
 •          

  Zadovoljna sam!

  Zaista sam zadovoljna sa Nano paročistačem. Za jedno čišćenje mi je trebalo oko 10-15 minuta, i nije mi ponestalo vode. Moji podovi su besprekorni! A još je nevjerovatnije to što nisam morala da naprežem ili savijam svoja leđa. Lako se upravlja sa njime, čak i u uskim otvorima između frižidera i šporeta. Prosto je klizio po podu! Lako i praktično!

  Biljana

Spremni ste da iskusite naprednu Nano tehnologiju sa našim proizvodom?

 

Rovus Nano paročistač za podove

Naručite odmah