Rovus Nano linija

Zaštitite svaki dio Vašeg doma

Nano Line Product

Iskusite efikasno dubinsko čišćenje sa Rovus Nano linijom proizvoda

 

Inovativna Rovus Nano linija je slijedeći korak u evoluciji čišćenja. Zdraviji i sigurniji dom udaljen je samo nekoliko koraka. HEPA filter H13 zarobljava i najsitnije nanočestice sa 99,95% efikasnosti, stvarajući čist i siguran vazduh koji ne izaziva iritacije.

 
 
  • Elimininiše do 99,9% bakterija i virusa

  • Ekološki bezbjedan

  • Ekonomičan

 
 

Nanočestice su svuda - u vazduhu koji udišemo, krevetu u kojem spavamo i na podu na kojem se igraju naša djeca.

Filter za sigurniju okolinu

 

Nano čestice se uhvate dok prolaze kroz pokretni vazdušni prostor i približavaju se vlaknu filtera i zaglavljuju se presretanjem, druge se zarobljavaju difuzijom - čestice se uvlače jedna u drugu i usisavaju u vlakno HEPA filtra.

 
 

HEPA filtracija zarobljava i najsitnije čestice poput prašine, mikroba i alergena do PM 2,5 i može očistiti vazduh sa 99,95% efikasnosti.

 
 

Specijalni, antibakterijski pokrivač spriječava rast bakterija na filteru. Na ovaj način osiguravamo da iz filtra ne dolazi loš miris.

 
 

Poređenje HEPA sa običnim filterom

 

Obični filteri mogu zarobiti čestice veličine do 0,12 mikrometara, dok HEPA filter može zarobiti one koji su još manji - do 0,01 mikrometara.

Zdravstvene prednosti filtracije vazduha

Plijes, perut kućnih ljubimaca, polen i druge nečistoće u vazduhu vodeći su uzročnici alergija i napada astme. HEPA H13 filtracija obezbjeđuje uklanjanje iritantnih čestica iz vazduha koji udišete, čineći ga zdravijim i spriječavajući pojavu alergija.

 
 
Uklanja 99,95 % nečistoća iz vazduha

Filter je klasifikovan kao HEPA H13 samo ako ispunjava određene standarde. Treba da ima kapacitet da eliminiše gotovo sve nečistoće u vazduhu. Stvorite okruženje bez alergija, klica, bakterija i mirisa pomoću naše nove nano-filtracije.

 
 

Spremni ste da iskusite sve prednosti efikasne HEPA filtracije sa Rovusom?