Rovus Nano linija

Zaštitite svaki dio Vašeg doma

Nano Line Product

Iskusite efikasno dubinsko čišćenje sa Rovus nano linijom proizvoda

 

Inovativna Rovus Nano tehnologija je slijedeći korak u evoluciji čišćenja. Zakoračite u svijet vrhunskih rezultata čišćenja.

 
 
  • Elimininiše do 99,9% bakterija i virusa

  • Ekološki bezbjedan

  • Ekonomičan

 
 

Nanočestice su svuda - u vazduhu koji udišemo, krevetu u kojem spavamo i na podu na kojem se igraju naša deca.

Napredna tehnologija koja koristi snagu prirode

 

Rovus Nano tehnologija stvara snažnu paru visokog pritiska. Visoka temperatura i pritisak rezultiraju intenzivnim sudarom molekula vode, izbacivanjem suve pare sa nanočesticama i kvalitetnim negativnim jonima.

 
 

Negativni joni su uglavnom zastupljeni oko vode koja se kreće, a poznati su i kao vitamin u vazduhu. Izvlače vodonik iz spoljnih proteina virusa i tako ih lako uklanjaju bez ikakvih hemikalija.

 
 

Rovus Nano tehnologija pruža samo najbolji kvalitet negativnih jona koji efikasno uklanjaju neaktivne klice i alergije iz Vašeg doma na 100% siguran, zdrav i ekološki prihvatljiv način.

 
 

Nano para - novi koncept efikasne snage čišćenja

 

Čestice Rovus Nano pare lako prodiru u najdublji mikro nivo materijala. Tamo temeljito uklanjaju bakterije čak gdje obične čestice pare ne mogu da dopru.

 
 
Nano para
Obična para

Štiti Vaš dom

 
Toliko sigurno da ga možete koristiti na svim površinama

Čestice Rovus Nano pare lako prodiru u najdublji mikro nivo materijala. Tamo temeljito uklanjaju bakterije čak i tamo gdje redovne čestice pare ne mogu da dopru.

 
 
Sterilizujte Vaš dom

Uprkos svojoj nježnosti, efikasno uklanja neprijatne mirise i 99,9% bakterija poput Escherichia coli i salmonelle aertricke, čineći Vaš dom čistijim i sigurnijim za život.

 
 

Spremno za upotrebu u samo nekoliko sekundi

 

Protok Nano pare počinje za nekoliko sekundi, štedeći Vaše vrijeme i čineći čitav postupak čišćenja lakšim i efikasnijim.

 
 

Spremni ste da iskusite sve prednosti Rovus Nano tehnologije?