Rovus Nano linija

Zaštitite svaki dio Vašeg doma

Nano Line Product

Iskusite efikasno dubinsko čišćenje sa Rovus nano linijom proizvoda

 

Inovativna Rovus Nano linija je slijedeći korak u evoluciji čišćenja. Zdraviji i sigurniji dom udaljen je samo nekoliko koraka. UV-C svjetlost efikasno ubija nano organizme sa 99,9% efikasnosti.

 
 
  • Elimininiše do 99,9% bakterija i virusa

  • Ekološki bezbjedan

  • Ekonomičan

 
 

Stvorite sigurnije kućno okruženje

 

Mikroorganizmi prisutni u vazduhu i na Vašim površinama poput virusa, bakterija i plijesni mogu ugroziti vaše zdravlje i kontaminirati pod, krevete, kauč ili vazduh. UV-C svjetlost apsorbuje DNK mikroorganizama, uništava njihovu strukturu i inaktivira žive ćelije. Virusi imaju najjednostavniju strukturu, pa se prvo oni eliminišu. UV-C svjetlost omogućava duboku sanitaciju. Virusi, bakterije, grinje i gljivice se tako eliminišu, a Vaše površine se dezinficiraju.

 
 

Spavajte bez grinja i bakterija

 

Kako UV-C svjetlost prodire duboko u površine i predmete, uvijek ćete spavati bez grinja. Virusi, bakterije, plijesni i gljivice su sada istorija. Stvorite sigurnije okruženje za sebe i svoju porodicu. Spavajte bolje, dišite bolje.

 
 
Da li ste znali?

Mikroorganizmi ne mogu razviti otpornost na UV-C svjetlo. Ekološki je prihvatljivo jer nije potrebno dodavanje hemikalija. Stavite dobrobit porodice na prvo mesto i stvorite zdravije okruženje za život.

Spremni ste da iskusite sve prednosti UV-C svjetla sa Rovusom?