Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Ljetnji Shopping dani!

Ljetnji Shopping dani! Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

 
[banner_timer]
 

Ljetnji Shopping dani!

Ljetnji Shopping dani! Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

 
[banner_timer]
 

Astrea prečišćivač vazduha

Photo
Video

Astrea pročišćivač vazduha primjenjuje četvorofazni proces kako bi pročistio vazduh koji dišete. Uklanja prašinu, dim, neugodne mirise i grinje koje uzrokuju iritaciju, nelagodu i alergije. Zahvaljujući modernom sistemu, pročišćivač je jednostavan za upotrebu i prenošenje.

Astrea prečišćivač vazduha
249,90 €
Odaberite opciju
Proizvod nije na zalihama, molimo Vas pozovite nas na: 020 410 003
  • Informacije ukratko
  • Detalji proizvoda
  • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Astrea pročišćivač vazduha primjenjuje četvorofazni proces kako bi pročistio vazduh koji dišete. Uklanja prašinu, dim, neugodne mirise i grinje koje uzrokuju iritaciju, nelagodu i alergije. Zahvaljujući modernom sistemu, pročišćivač je jednostavan za upotrebu i prenošenje.

Više informacija
Detalji proizvoda

Čist i osvježen vazduh u Vašem domu

Astrea prečišćivač vazduha posjeduje 4 nivoa prečišćavanja, kako bi vazduh koji dišete bio u potpunosti čist. Uklanja čestice prašine, alergene, grinje, bakterije, dim i neprijatne mirise iz vazduha. Ove čestice je veoma teško, gotovo nemoguće ukloniti redovnim čišćenjem, a izazivaju alergije, iritacije i neprijatnost prilikom disanja.

Zahvaljujući Astrea prečišćivaču vazduha od sada će vazduh koji udišete u domu biti čist i osvježen.

Na lak i efikasan način poboljšajte kvalitet vazduha u domu

Zahvaljujući multifunkcionalnom sistemu filtriranja, prisustvo najčešćih alergena, bakterija ili virusa će biti smanjeno ili potpuno uklonjeno iz vazduha.

Astrea pročišćava vazduh na čak 4 nivoa:

  • Perivi filter
  • HEPA filter
  • Filter sa aktivnim ugljem
  • Negativni joni

Napredni sistem filtriranja u 4 koraka za zdraviji i čistiji vazduh

Zahvaljujući multifunkcionalnom sistemu filtriranja, čestice veličine samo 0,3 mikrona koje se prenose vazduhom, mogu biti uklonjene i time se obezbjeđuje 99,97% čist vazduh, što znači da će najčešći alergeni, bakterije i virusi biti uklonjeni iz vazduha.

Pouzdan i bezbjedan za korišćenje

Uz jednostavne kontrole na daljinskom upravljaču, podešavanjima tajmera i ugrađenom ručicom radi lakšeg prenošenja, Rovus Astrea prečišćivač vazduha je elegantan i moderan dodatak Vašem domu koji održava vazduh čistim te na taj način poboljšava Vaš život i život Vaše porodice.

Astrea prečišćivač može raditi u automatskom načinu rada uz podešavanje brzine ventilatora prema potrebi i u stanju mirovanja tokom kojeg uređaj radi tiše kako biste mogli udisati čist vazduh i uživati u mirnom snu. Takođe, LED lampice prikazuju status kvaliteta vazduha, tako da možete biti sigurni da je vazduh koji udišete zdrav i čist.

Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.