Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

ČAROLIJA SVUDA OKO NAS

ČAROLIJA SVUDA OKO NAS - iskoristite nevjerovatne praznične popuste!

Iskoristite nevjerovatne praznične popuste!

 
[banner_timer]
 

ZIMSKI SHOPPING DANI

ZIMSKI SHOPPING DANI - Ugrabite popuste DO -80% na HIT proizvode!

Ugrabite popuste DO -80% na HIT proizvode!

 
[banner_timer]
 

Magic čistač prozora

Photo
Video

Rovus Magic čistač prozora pravo je rešenje za čiste prozore, ogledala, tuš kabine i podove. Ovaj lagani i kompaktni uređaj se pokreće na 4AA baterije koje pružaju korišćenje do 50 minuta. Jedinstvena kombinacija vakuumskog čistača, čistača s raspršivačem i brisača nudi novu dimenziju snage čišćenja sa dugotrajnim rezultatima.

Magic čistač prozora
49,90 €
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 003
Stock: 2
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
  • Informacije ukratko
  • Detalji proizvoda
  • Tehničke specifikacije
  • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Rovus Magic čistač prozora pravo je rešenje za čiste prozore, ogledala, tuš kabine i podove. Ovaj lagani i kompaktni uređaj se pokreće na 4AA baterije koje pružaju korišćenje do 50 minuta. Jedinstvena kombinacija vakuumskog čistača, čistača s raspršivačem i brisača nudi novu dimenziju snage čišćenja sa dugotrajnim rezultatima.

Više informacija
Detalji proizvoda

3u1 čistač za blistavo čiste prozore

Rovus Magic čistač prozora osim uobičajnih funkcija jednolikog prskanja tečnosti na odabranu površinu, efektivno će usisati i sav višak iste, kao i nakupljenu prljavštinu. Izdržljivi široki brisač iza sebe neće ostaviti tragove čišćenja - samo savršeno čistu površinu!

Očistite prozore u nekoliko poteza

Rovus Magic čistač nije namjenjen samo za prozore – možete ga koristiti i na ogledalima, tuš kabinama, pločicama, autima i gotovo svakoj ravnoj površini. Fleksibilna glava omogućava čišćenje od poda do do plafona, uključujući teško dostupne ćoškove u Vašem domu. Čistač za prozore radi na baterije čak 50 min uz pomoć 4 AA baterije. Koristite ga vani ili unutra, pogotovo tokom zimskih mjeseci, kada se para kondenzuje i pretvara u kapljice.

Kompaktan i lagan, sa ergonomičnom ručkom

Dizajniran da bude udoban za korišćenje bilo kada i bilo gdje kući, u kancelariji, autu ili ljetnjoj kuhinji.

Uštedite vrijeme i trud

Prozori, ogledala, tuš kabine i slične površine mogu biti teške za čišćenje - čišćenje ovih površina ne samo da zahtjeva puno vremena i truda već će Vas ostaviti umornim i slomljenim. Rovus Magic čistač za prozore može drastično da smanji vrijeme potrebno za čišćenje i takođe može učiniti čišćenje ređim zbog svojih efikasnih i dugotrajnih rezultata. I kada završite sa čišćenjem prosto odložite ostatke Vaše vode i sredstva za čišćenje dok Vam ne bude ponovo potreban.

Tehničke specifikacije
Dodate informacije Voltaža: 6V
Snaga: 10W
Nivo buke: 60 dB
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posjetite prodavnice i obavite svoju prazničnu kupovinu!