Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

May Days

May Days - Iskoristite nevjerovatne popuste na Vaše omiljene proizvode - samo do 31. Maja!

Iskoristite nevjerovatne popuste na Vaše omiljene proizvode - samo do 31. Maja!

DO -70%
 
[banner_timer]
 

Magic 3u1 paročistač

Photo
Video

Promijenite način na koji čistite sa Rovus Magic 3u1 paročistačem. Sa snagom od 1650W čiste pare on pruža izvanredne performanse čišćenja bez obzira da li Vam je potrebno da razbijete teške mrlje, dezinfikujete podove ili da ga koristite kao prenosni ručni paročistač. Njegove karakteristike nove generacije osiguravaju potpuni pristup čišćenju i čine čišćenje jednostavnim i lakim.

Magic 3u1 paročistač
199,90 €
149,90 € Club 5*
Odaberite opciju
Proizvod nije na zalihama, molimo Vas pozovite nas na: 020 410 003
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Promijenite način na koji čistite sa Rovus Magic 3u1 paročistačem. Sa snagom od 1650W čiste pare on pruža izvanredne performanse čišćenja bez obzira da li Vam je potrebno da razbijete teške mrlje, dezinfikujete podove ili da ga koristite kao prenosni ručni paročistač. Njegove karakteristike nove generacije osiguravaju potpuni pristup čišćenju i čine čišćenje jednostavnim i lakim.

Više informacija
Detalji proizvoda

Inteligentna kontrola pare

Umorni ste od kante i jakih, skupih hemikalija koje koristite za čišćenje podova? Rovus Magic paročistač 3u1 je odlična alternativa koja vam omogućava da na snažan način očistite vaše podove koristeći samo vodu i paru.

Rovus Magic paročistač 3u1 efikasno eliminiše prašinu, nečistoću i prljavštinu uz pomoć:

 • 3 podešavanja temperature (nisko, srednje, visoko) za različite nivoe zaprljanja
 • 3 podešavanja pare (120°C, 150°C i 200°C) za različite površine

Sa brzinom pare koja varira od 15 ml do 29 ml i postavkama temperature u rasponu od 120 ° C do 200 ° C, možete jednostavno čistiti bez puno napora i sa lakoćom ukloniti tvrdokorne mrlje, masti, prljavštine i što je još bolje - pruža optimalnu i kontinuiranu raspodjelu pare!

3u1 parni čistač:

 • Podni paročistač

  Čistite skoro sve vrste svojih podova s lakoćom uz rotirajuću glavu zahvaljujući kojoj ćete lako dosegnuti ispod namještaja i do ćoškova.

 • Paročistač prozora

  Praktično i lako transformišite svoj paročistač u ručni čistač prozora.

 • Ručni paročistač

  Jednostavno pretvorite svoj paročistač u ručni čistač svih teško dostupnih mjesta.

Čistite sa snagom čiste pare!

Ovaj 3u1 paročistač vam pruža način čišćenja koji ne šteti okolini i savršen je za osobe koje su osjetljive na deterdžente. Na moćan način čisti Vaš dom, koristeći samo vodu i paru. Bez obzira da li čistite glatke površine ili tepihe, Rovus Magic 3u1 paročistač je sve što vam je potrebno da bi efikasno završili posao, brzo i bez napora, s obzirom da uništava prljavštinu i nečistoću, te 99% bakterija iz:

 • Tepiha i svih vrsta podova

 • Kupatila

 • Kuhinjskih elemenata i rerni

 • Prozora i stakla

Visoka učinkovitost čišćenja!

 • Nevjerovatna snaga 1650 W i temperatura do 200°C
 • Kontinuirani protok pare - najviši standardi omogućavaju stalnu izlaznu paru ( bez parnih izbijanja i ispuštanja vode u intervalima)

Sigurnost na prvom mjestu!

 • Nema senzora kretanja - proizvod se automatski isključuje ukoliko se ne koristi više od 2 sekunde
 • 2 senzora za mop -uređaj se isključuje u uspravnom položaju, a drugi počinje raditi kada se paročistač pričvrsti na bazu
 • 1 senzor za ručni čistač koji djeluje kada se drži u ruci i isključuje se kad se odloži
 • Nezavisno skladištenje vode održava kontinuiran protok pare. Što znači da ukoliko mijenjate način čišćenja ne morate da palite i gasite paročistač.

Jednostavno korišćenje

 • 360° rotirajuća glava kako bi lakše očistila teže dostupna mjesta
 • 2 kuke na drški za jednostavno odlaganje kabla
 • Navlaka za paročistač

  Pogodna je za upotrebu na raznim podnim površinama, superupijajuća i u kombinaciji s parom učinkovito uklanja tvrdokorne mrlje i prljavštinu.

 • Pin point mlaznica i nastavak za prozore

  Pin point mlaznica sa šiljkom omogućava čišćenje teško dostupnih mjesta, ćoškova i kamenca na česmama. Nezaobilazni nastavak za prozore koji omogućava čišćenje raznovrsnih ravnih površina - prozore, stakla, tuševe...

 • Rezervoar za vodu sa dozerom

  Kapacitet rezervoara od 320 ml pruža vrijeme korišćenja do 15 minuta i zagrijava se u samo 30 sekundi. Jednostavno napunite rezervoar sa vodom.

Preporučujemo:

 • osobama koje traže čistač pogodan za čišćenje više različitih površina
 • osobama koje ne žele da čiste svoj dom jakim hemikalijama i/ili traže rješenja za čišćenje koja ne škode životnoj okolini
 • osobama koje trebaju lagan višenamjenski paročistač sa kojim je lako rukovati
 • osobama koje su osjetljive na deterdžente
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.