Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Petak 13.

Petak 13. - Zbog velikog interesovanja akcija je produžena još danas do kraja dana!!

Zbog velikog interesovanja akcija je produžena još danas do kraja dana!

-13%
 
[banner_timer]
 

Odvlaživač vazduha

Photo
Video

Višak vlage dovodi do razvoja buđi koja može oštetiti dom, namještaj i odjecu, kao i stvoriti neprijatne mirise i biti štetna za zdravlje. Sada možete zaštiti svoj dom i bližnje i ukloniti do 12 l vode iz vazduha dnevno uz Rovus Odvlaživač vazduha. Jednostavan je za korišćenje, prenosan je i tih. Pogodan je za vlažna mjesta kao što su podrumi, praonice veša, spavaće sobe i slično.

Posljednji je dan Black Friday akcije! Iskoristite popuste do cak -90%, samo do ponoci!
Odvlaživač vazduha
199,90 €
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 003
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Višak vlage dovodi do razvoja buđi koja može oštetiti dom, namještaj i odjecu, kao i stvoriti neprijatne mirise i biti štetna za zdravlje. Sada možete zaštiti svoj dom i bližnje i ukloniti do 12 l vode iz vazduha dnevno uz Rovus Odvlaživač vazduha. Jednostavan je za korišćenje, prenosan je i tih. Pogodan je za vlažna mjesta kao što su podrumi, praonice veša, spavaće sobe i slično.

Više informacija
Detalji proizvoda

Držite vlagu pod kontrolom

Optimalna vlažnost vazduha u zatvorenim prostorima je od 45 do 55%. Sve iznad toga može naštetiti našem zdravlju i domu, čineći dugotrajnu štetu. Rovus odvlaživač vazduha jednostavno je rešenje koje možete prenositi iz sobe u sobu, tako štedjeti novac i održavajući vašu porodicu zdravom.

Rovus Dehumidifier

Uklanja do 12 l vode dnevno

Kada je veliki rezervoar za vodu od 2 l pun, uređaj se automatski gasi, a rezervoar je lako isprazniti ručno ili uz pomoć crijeva koje je uključeno u set. Uz redovno praženjenje, možete ukloniti i do 12 l vode dnevno iz vazduha. Koristite ga kako bi održali svoj dom sigurnim i bez vlage i plijesni ili za brže sušenje veša.

Rovus Dehumidifier

Brz, jednostavan, prenosiv i tih odvlaživač vazduha

Odvlaživač vazduha posebno je dizajniran za kućno korišćenje kao ekonomično i praktično rešenje za višak vlage u vazduhu.

 • Rovus Dehumidifier

  Kompaktan i moćan

  Odvlaživač je kompaktan 25,5k22k47cm, ali dovoljno moćan za upotrebu u prostorima do 25m2. Težak je 11 kg, ali se lako kreće, sa točkovima na bazi.

 • Rovus Dehumidifier

  LCD ekran na dodir

  Veliki ekran na dodir intuitivan je za korišćenje te na njemu možete namjestiti koliku vlažnost vazduha želite (30 - 80%) - kontrolišite vlagu u svakoj prostoriji u vašem domu.

 • Rovus Dehumidifier

  Podesite pametan tajmer

  Tajmer možete podesiti na 1 do 12 sati, sa dvije brzine i tihom opcijom, kako vas ne bi probudio. Takođe ima i dječju bravu za dodatnu sigurnost.

Koristite bilo gdje i bilo kada u svom domu

 • Rovus Dehumidifier
 • Rovus Dehumidifier
 • Rovus Dehumidifier
 • Rovus Dehumidifier

Kako vlaga utiče na naš dom?

Svima nam je poznat neprijatan miris vlage i plesni u domu te nam je to jasan znak kako je nešto pošlo po zlu. Kada se gljivice i plesan pojave na našem zidu, namještaju, tepisima, odjeći ili krevetu, to je jasan znak kako se nešto mora promjeniti.

Rovus Dehumidifier

Paket sadrži:

 • Glavnu jedinicu
 • Uputstvo za upotrebu
Rovus Dehumidifier
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.