Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Ljetnji Shopping dani!

Ljetnji Shopping dani! Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

 
[banner_timer]
 

Ljetnji Shopping dani!

Ljetnji Shopping dani! Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

 
[banner_timer]
 

Spray Mop XL čistač sa raspršivačem

Photo
Video
-90%

Rovus Spray mop XL sada dolazi poboljšan i u većoj dimenziji. Veća površina jastučića omogućava brže i efikasnije čišćenje. Možete ga koristiti za suvo i mokro čišćenje. Potrebno je da napunite rezervoar sa vodom, poprskate površinu koju želite da očistite i jednostavno prebrišite – bez saginjanja i bolova u leđima.

Spray Mop XL čistač sa raspršivačem

Puna cijena: 39,90 €


Specijalna cijena: 3,90 €

Odaberite opciju
Proizvod nije na zalihama, molimo Vas pozovite nas na: 020 410 003
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Rovus Spray mop XL sada dolazi poboljšan i u većoj dimenziji. Veća površina jastučića omogućava brže i efikasnije čišćenje. Možete ga koristiti za suvo i mokro čišćenje. Potrebno je da napunite rezervoar sa vodom, poprskate površinu koju želite da očistite i jednostavno prebrišite – bez saginjanja i bolova u leđima.

Više informacija
Detalji proizvoda

Sačuvajte dragocjeno vrijeme čisteći sa 30% većim mopom

Podne površine u dnevnim sobama, kuhinjama ili hodniku su obično veće, često neurednije od ostalih soba u našem domu i obično nam oduzimaju previše dragocjenog vremena za čišćenje.

Stoga je novi Rovus Spray Mop XL sa više od 30% većom površinom za brisanje od svog prethodnika savršen za čišćenje! Svojom veličinom papučice, u kombinaciji sa snagom mikrovlakana, privlači se znatno više prašine i drugih čestica prljavštine u samo jednom povlačenju od 360 °. Sada Vaš dom može biti savršeno čist u bilo kom trenutku.

Rovus Spray Mop XL

Čistite brže, lakše i djelotvornije nego ikada prije!

Zaboravite na bolove u leđima i koljenima prilikom brisanja podova. Novi Rovus sprej XL je izuzetno lagan, jednostavan za upotrebu, a njegovo rotiranje oko svoje ose čini čišćenje savršenim. Takođe, ne trebaju Vam teške kante ili druga dodatna oprema. Možete se riješiti prašine ili prljavštine u samo 4 jednostavna koraka:

 • Rovus Spray Mop XL

  Napunite rezervoar

 • Rovus Spray Mop XL

  Postavite bocu na dršku

 • Rovus Spray Mop XL

  Stisnite ručicu na vrhu kako biste kontrolisali prskanje

 • Rovus Spray Mop XL

  Stisnite ručicu na vrhu kako biste kontrolisali prskanje

Idealan za sve površine

Rovus Mop XL je izrađen po najnovijoj tehnologiji, ima ugrađen poseban rezervoar za vodu ili neko drugo sredstvo za čišćenje, sa sprejom. Jedinstveni raspršivač Vam omogućava da jednostavnim pritiskom na dugme kontrolišete količinu vlage kako ne biste oštetili površinu koju čistite. Rovus Spray mop XL je idealan za čišćenje svih vrsta podova uključujući i one najosjetljivije, kao što su:

 • pločice
 • linoleum
 • laminat
 • osetljivi drveni pod
Rovus Spray Mop XL

Iskoristite snagu mikrovlakana za čištiji i zdraviji dom

Mikrofiber krpa je dizajnirana poput pčelinjeg saća, što omogućava maksimalno efikasno čišćenje i uklanjanje prljavštine. Širina papučice na koju se stavlja krpa je 60cm što je 1,5 puta više od standardnog modela Rovus Spray Mopa. Mikrofiber krpa je idealna je i za suvo i za mokro čišćenje.

Krpa se pere u mašini za veš i možete je prati preko 100 puta! To u potpunosti eliminiše potrebu za skupim sredstvima za čišćenje i štedi Vaš novac.

Rovus Spray Mop XL
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.