Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

ČAROLIJA SVUDA OKO NAS

ČAROLIJA SVUDA OKO NAS - iskoristite nevjerovatne praznične popuste!

Iskoristite nevjerovatne praznične popuste!

 
[banner_timer]
 

ZIMSKI SHOPPING DANI

ZIMSKI SHOPPING DANI - Ugrabite popuste DO -80% na HIT proizvode!

Ugrabite popuste DO -80% na HIT proizvode!

 
[banner_timer]
 

Tower keramička grijalica

Photo
Video

Tower keramička grijalica pruža instant snažno grijanje, bilo kada i bilo gdje. Sa izuzetno jakom snagom grijanja koja može dostići do 2000 W i prilagodljivim termostatom, temperaturu možete podesiti od 10 do 35° CBez problema će zagrijati i veće prostore, dok će napredna funkcija zaštite pružiti sigurnu upotrebu.

Tower keramička grijalica
49,90 €
Odaberite opciju
Proizvod nije na zalihama, molimo Vas pozovite nas na: 020 410 003
  • Informacije ukratko
  • Detalji proizvoda
  • Tehničke specifikacije
  • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Tower keramička grijalica pruža instant snažno grijanje, bilo kada i bilo gdje. Sa izuzetno jakom snagom grijanja koja može dostići do 2000 W i prilagodljivim termostatom, temperaturu možete podesiti od 10 do 35° CBez problema će zagrijati i veće prostore, dok će napredna funkcija zaštite pružiti sigurnu upotrebu.

Više informacija
Detalji proizvoda

Uživajte u toplini Vašeg doma

Želite li zagrijati veće prostorije ili jednostavno želite uživati u toplini Vašeg doma? Izbjegnite hladnoću zahvaljujući Tower keramičkoj grijalici - snažnom uređaju koji će ugrijati svaku prostoriju.

Zahvaljujući većoj površini, daljinskom upravljaču te snazi koja može doseći do 2000 W, ova praktična Tower grijalica će Vam pružiti toplinu koja Vam je potrebna za dodatnu udobnost u Vašoj spavaćoj sobi, dnevnom boravku ili podrumu. Grijalicu možete koristiti i kao ventilator tokom toplijih dana.

Rovus Tower keramička grijalica

Ravnomjerno zagrijavanje prostora

Ovaj praktični uređaj za grijanje odlikuje se širokim oscilacijama koje osiguravaju brže zagrijavanje prostora. Uz to, grijalica ima i mogućnost rotacije s lijeva na desno što joj omogućuje ravnomjerno zagrijavanje ili hlađenje prostorija.

Rovus Tower keramička grijalica

Širi raspon podešavanja temperature

Podesivi digitalni termostat omogućuje Vam podešavanje topline od 10 - 35 °C.

Osim toga, keramička grijalica dolazi sa zaštitom od pregrijavanja i automatski se isključuje nakon 8 h. Grijalicu možete koristiti i kao ventilator za svježi povjetarac tokom toplijih dana.

Rovus Tower keramička grijalica

Jednostavna upotreba

Tower keramička grijalica ima filter za prašinu, zahvaljujući kojem će vazduh u Vašem domu biti svježiji i čišći.

Zaboravite na ustajanje iz udobne sofe, jer uz keramičku grijalicu dolazi i daljinski upravljač koji Vam pojednostavljuje upotrebu.

Rovus Tower keramička grijalica

Siguran uređaj za grijanje

Praktična za upotrebu, Tower grijalica posjeduje sigurnosne funkcije koje Vam omogućuju jednostavnije korištenje.

Osim zaštite od pregrijavanja, grijalica ima i zaštitu od prevrtanja koja Vam omogućuje sigurnu upotrebu u blizini male djece i kućnih ljubimaca.

Rovus Tower keramička grijalica
Tehničke specifikacije
Power 1100/2000 W
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posjetite prodavnice i obavite svoju prazničnu kupovinu!