Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Ljetnji Shopping dani!

Ljetnji Shopping dani! Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

 
[banner_timer]
 

Ljetnji Shopping dani!

Ljetnji Shopping dani! Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

 
[banner_timer]
 

Ultralux Mist ventilator 5u1

Photo
Video
-75%

Rovus Ultralux 5u1 ventilator je idealno rješenje za hlađenje tokom vrućih dana. Osim hlađenja, on će ovlažiti i sterilizovati vazduh ionizirajućom funkcijom, a univerzalnim ulazom za tablete protiv odbijanja komaraca, možete ga koristiti da biste se riješili dosadnih insekata. Koristeći 3 režima i 3 različita programa, može se savršeno prilagoditi Vašim potrebama za optimalni komfor.

Ultralux Mist ventilator 5u1

Puna cijena: 199,90 €


Specijalna cijena: 49,90 €

Odaberite opciju
Proizvod nije na zalihama, molimo Vas pozovite nas na: 020 410 003
  • Informacije ukratko
  • Detalji proizvoda
  • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Rovus Ultralux 5u1 ventilator je idealno rješenje za hlađenje tokom vrućih dana. Osim hlađenja, on će ovlažiti i sterilizovati vazduh ionizirajućom funkcijom, a univerzalnim ulazom za tablete protiv odbijanja komaraca, možete ga koristiti da biste se riješili dosadnih insekata. Koristeći 3 režima i 3 različita programa, može se savršeno prilagoditi Vašim potrebama za optimalni komfor.

Više informacija
Detalji proizvoda

Višenamjenski uređaj za svjež vazduh

Praktičan za kuću i kancelariju, Ultralux Mist ventilator 5u1 je snažan i tih uređaj sa pokretnom glavom dizajniran da osvježi svaku prostoriju. Za praktičnu i efikasnu upotrebu ovaj ventilator dolazi sa tri različite brzine.

Osim što hladi, ovaj višenamjenski Ultralux Mist ventilator ima odvojivi prostor za led za osvježavajući vlažan vazduh kada Vam je to potrebno. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, sada možete uživati u udobnom i osvježenom domu.

Za čist vazduh, bez komaraca

Odaberite funkciju ionizatora na Vašem Ultralux Mist ventilatoru i uživajte u čistom i sterilnom vazduhu u Vašem domu. Ioniziranje dodatno pročišćuje vazduh, uklanja neugodne mirise i prašinu.

Takođe, ovaj multifunkcionalan uređaj za hlađenje ima poseban dio za tablete protiv komaraca. Uživajte u svježem vazduhu bez dosadnih komaraca i ostalih insekata.

Jednostavan za upotrebu

Rovus Ultralux Mist ventilator sadrži tajmer kao i daljinski upravljač čime je osigurana maksimalna udobnost i praktičnost.

Zahvaljujući modernom dizajnu i inovativnoj tehnologiji, ovaj višenamjenski 5u1 ventilator je sve što Vam je potrebno za osvježavajući i čist vazduh u Vašem domu.

Prednosti Ultralux Mist 5u1 ventilatora:

  • 3 različite brzine za izuzetno snažan i svjež nalet vazduha
  • 3 različita podešavanja za izradu pare - od 120 ml do 220 ml/h
  • 3 različite opcije načina rada
  • Tajmer koji možete podesiti do 12 sati unaprijed sa opcijom automatskog isključivanja
  • Pokretna glava za potpunu prilagodljivost 
  • Rezervoar za vodu zapremine do 3,1 l
  • Sve funkcije mogu se koristiti zajedno ili zasebno
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.