Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Rovus - istorija

Istorija Rovus brenda

Brend je počeo sa radom 2005. godine kada je kompanija Studio Moderna uočila marketinški potencijal u kategoriji proizvoda za čišćenje. To je dovelo do razvijanja Rovus brenda koji je polako pronašao svoj put na tržištu.

Prvi proizvod koji smo razvili i uveli bio je jedan od najuspješnijih proizvoda u pomenutoj kategoriji - usisivač Rovus Aqua Power. Ovaj proizvod je ostavio odlične utiske, prije svega zbog garancije da će u Vašim domovima osigurati 99% čistiji i svježiji vazduh. Njegova popularnost je bila veoma opravdana jer je u to vrijeme bio jedan od najnaprednijih usisivača, opremljen vrhunskim sistemom za filtriranje vode, nekoliko različitih filtera i jednim HEPA filterom. Uz unaprijeđenje tehnologije, proizvod je nadograđivan još dva puta do 2013. godine.

Uspjeh Rovus brenda je u potpunosti opravdan činjenicom da smo u proteklih nekoliko godina prodali na hiljade proizvoda. Pozitivni komentari koje smo dobili od naših kupaca ukazali su na novu poslovnu priliku i podstakli nas na dalji razvoj. Trudili smo se da zadovoljimo potrebe naših potrošača koji su očekivali i željeli inovativne, efikasne i jedinstvene proizvode koji bi čišćenje učinili lakšim, efikasnijim, i najbitnije od svega koji bi duplo smanjili vrijeme čišćenja. Lansiranjem novog proizvoda u 2008. godini, Rovus ručne pegle na paru, došlo je do prelaza na novu kategoriju proizvoda zajedno sa potpuno novim trendom - konvencionalnim peglanjem na paru.

Sledeći uspjeh jeste još jedna generacija Rovus proizvoda - Smart Power robotski usisivači, koji su predstavljali pristupačniju verziju ovakvih usisivača na tržištu. Dalja ekspanzija u smislu priznanja brenda dogodila se 2014. godine stvaranjem kolekcije poznate kao BluePower G1. Cijela kolekcija se sastojala od visoko inovativnih proizvoda - od multi-ciklonskih, robotskih i električnih / ručnih usisivača do parnih čistača i jedinstvenih proizvoda za čišćenje prozora.

Današnjost i budućnost Rovus brenda

Razvoj brenda i sve veći izbor proizvoda u našoj ponudi bili su izuzetno dobro prihvaćeni od strane kupaca, što nas je ohrabrilo za još dalje širenje. Sa ponosom smo predstavili preko 50 proizvoda iz različitih kategorija u 2017. godini.

Stoga smo, vodeći se pozitivnim mišljenjima i povratnim informacijama naših kupaca nadogradili i unaprijedili našu BluePower G2 kolekciju. Takođe, proširili smo ponudu različitih artikala iz Gold kolekcije koja nudi proizvode na paru za njegu odjeće. Predstavili smo i nekoliko inovativnih proizvoda iz našeg redovnog asortimana: od multifunkcionalnih sredstava za čišćenje, alata za samostalne projekte, raznovrsnih proizvoda za poboljšanje doma i još mnogo toga.

U budućnosti, Rovus će nastojati da ponudi još više proizvoda iz postojećih kategorija čišćenja, njege odjeće kao i poboljšanja doma. Kako bi u u potpunosti zadovoljili potrebe naših potrošača, namjera nam je da napravimo iskorak čak i u drugim oblastima kao što je lična njega i još mnogo toga. Rovus - čini Vaš život lakšim.

2005

Razvoj Rovus brenda

2006

Razvijamo i predstavljamo prvi proizvod - Rovus Aqua Power usisivač

2008

Predstavljanje vertikalnog peglanja i Rovus ručne pegle na paru

2014

Nova BluePower G1 kolekcija

2016

Lansiranje best seller-a: Rovus Spray Mop čistač

2017

Novi proizvod pomjera granice: Handy Heater ručna grijalica

2018

Novi proizvod pomjera granice: Rovus Arctic Cooler prenosivi rashlađivač

2019

U budućnosti Vam obećavamo nastavak proizvodnje višenamjenskih proizvoda koji će još više doprinjeti kvalitetu i zdravlju Vašeg života.