Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Politika privatnosti

Vaša privatnost

Naša politika privatnosti ukratko:

  • Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrijebiti Vaše privatne informacije.
  • Nećemo predati Vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtijevalo zakonom.
  • Nećemo Vam nikada slati e-mailove za koje se nijeste samovoljno prijavili, sem u slučaju veoma važnih obavještenja o promenama.
  • Pobrinućemo se da se uvijek možete brzo i jednostavno odjaviti u slučaju da više ne želite da primate e-mailove sa našeg sajta.

Naša politika privatnosti detaljnije

Politika privatnosti Studio Moderna d.o.o.

Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika sajtova naših proizvoda je od najvećeg značaja za našu kompaniju. Sve aktivnosti na internetu koje su povezane sa Studio Modernom su usklađene sa zakonima Evropske unije (Direktiva EU 95/46/EC, 2002/58/EC and Treaty Conventions (Ugovorne konvencije) ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189), kao i zakonima koji važe u svakoj od država istočne i centralne Evrope. Ova politika privatnosti reguliše postupanje sa informacijama koje od Vas prikupljamo kada posjetite ovaj web sajt.

Sakupljanje i korišćenje podataka o ličnosti

Podacima o ličnosti smatraju se oni podaci koji otkrivaju Vaš identitet, npr. Vaše ime i prezime, adresu ili e-mail. Studio Moderna ne prikuplja podatke o ličnosti bez Vaše dozvole tj. ukoliko Vi nijeste voljni da nam ih date, npr. kada poručujete proizvod ili se prijavljujete za newsletter.

Upotreba i tajnost ličnih podataka

Studio Moderna će Vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi Vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa Vama. Studio Moderna neće prodati podatke koje poseduje trećim licima, niti na tržištu. Zaposleni u Studio Moderni su obavezni da poštuju povjerljivost Vaših podataka i vezani su ugovorom o povjerljivosti podataka (Confidential disclosure agreement - CDA).

Sloboda izbora

Vi određujete koje informacije o sebi ćete nam dati. U svakom slučaju, ukoliko izaberete da nam ne dajete nikakve informacije o sebi, budite svjesni da to može značiti da će Vam pristup nekim dijelovima sajta biti uskraćen. Korisnici koji odluče da se odjave od newsletter-a, to mogu učiniti tako što će poslati kliknuti na link za odjavu u e-mailu koji prime. Ukoliko se neka od Vaših ličnih informacija promijeni (npr. poštanski broj, adresa, broj fiksnog ili mobilnog telefona), molimo Vas da nastale izmjene unesete i na našoj stranici.

Automatski zabilježene informacije (one koje nijesu lični podaci)

Kada pristupite web sajtu Studio Moderne, opšte informacije, koje se ne smatraju ličnim (internet browser, broj posjeta, prosječno vrijeme koje provodite na sajtu, stranice koje otvarate) se automatski bilježe (taj proces nema veze sa registracijom na sajtu). Ove informacije se upotrebljavaju kako bismo održavali sajt, poboljšavali njegov sadržaj i funkcionalnost. Vaši podaci se ne razmatraju detaljno, niti ustupaju trećim licima.

Cookies

'Cookies' su zapravo mali fajlovi koje privremeno čuva Vaš hard disk, a koji omogućuju našem sajtu da prepozna Vaš računar kada slijedeći put posjetite neki od Studio Moderna sajtova. Studio Moderna ove fajlove koristi isključivo za sakupljanje informacija koje se tiču posjećivanja i korišćenja našeg web sajta.

Bezbjednost

Kompanija Studio Moderna preduzima sve mjere kako bi maksimalno osigurala Vaše lične podatke. Ti podaci su brižljivo osigurani od gubitka, uništavanja, izmjena/falsifikovanja, manipulacije i neovlašćenog pristupa ili upotrebe.

Maloljetna lica

Studio Moderna preporučuje svim roditeljima ili starateljima da djecu uče bezbjednom i odgovornom postupanju sa ličnim podacima na Internetu. Maloljetnici ne bi trebali da otkrivaju svoje lične podatke Studio Moderni bez prethodne dozvole roditelja ili staratelja. Studio Moderna svjesno nikada neće uzimati lične podatke od maloljetnika, niti ih na bilo koji drugi način koristiti, niti ih ustupiti trećim licima bez dozvole.

Linkovi drugih web sajtova

Ovaj pravilnik o privatnosti se odnosi na www.studio-moderna.com homepage, koji održava Studio Moderna, kao i na sve sajtove koji predstavljaju posebne ogranke ovog sajta na području centralne i istočne Evrope.Web stranice na našem homepage mogu sadržati linkove ka stranicama drugih provajdera, na koje se ovaj pravilnik ne odnosi. Kada napuštate web sajt Studio Moderna molimo Vas da vodite računa o politici privatnosti drugih provajdera na čijim sajtovima sakupljaju podatke o ličnosti i da pročitate njihov pravilnik o ovom pitanju.

Pravo na informaciju

Ukoliko imate ikakvih pitanja koje se tiču politike zaštite Vaše privatnosti ili toga kako se postupa sa Vašim privatnim podacima, molimo Vas da kontaktirate našeg predstavnika za politiku privatnosti putem e-mail adrese:

info@rovus.me

Po prijemu Vašeg zahtjeva, najbrže moguće ćemo Vas obavijestiti - pismenim putem i u skladu sa važećim zakonskim regulativama – koji od Vaših ličnih podataka su prikupljeni tokom Vaših posjeta web sajtovima Studio Moderne.

Obavještavanje o promjenama

Svaka novonastala promjena po pitanju privatnosti će biti navedena u ovom pravilniku, na početnoj stranici i svakom drugom mjestu koje smatramo odgovarajućim.

Posljednji update: Januar 2011.