Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

ČAROLIJA SVUDA OKO NAS

ČAROLIJA SVUDA OKO NAS - iskoristite nevjerovatne praznične popuste!

Iskoristite nevjerovatne praznične popuste!

 
[banner_timer]
 

ZIMSKI SHOPPING DANI

ZIMSKI SHOPPING DANI - Ugrabite popuste DO -80% na HIT proizvode!

Ugrabite popuste DO -80% na HIT proizvode!

 
[banner_timer]
 
Photo
Video

Rovus Spray Mop V3 je pojednostavljeno rješenje za sve vrste čišćenja. On posjeduje čistač koji se okreće za 360° što Vam omogućava da sa lakoćom očistite sve nepristupačne uglove, a dodatni sprej sa vodom će dodatno čistiti površinu i održavati sjaj. Očistite Vaš dom efikasno i bez napora jednostavnim guranjem ovog laganog čistača.

Spray Mop
14,90 €
14,16 € Club 5*
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 003
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
  • Informacije ukratko
  • Detalji proizvoda
  • Tehničke specifikacije
  • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Rovus Spray Mop V3 je pojednostavljeno rješenje za sve vrste čišćenja. On posjeduje čistač koji se okreće za 360° što Vam omogućava da sa lakoćom očistite sve nepristupačne uglove, a dodatni sprej sa vodom će dodatno čistiti površinu i održavati sjaj. Očistite Vaš dom efikasno i bez napora jednostavnim guranjem ovog laganog čistača.

Više informacija
Detalji proizvoda

Čišćenje nikad nije bilo lakše

Rovus Spray Mop V3 je unaprijeđena verzija Vašeg omiljenog čistača, pojednostavljen i još više efikasniji kako biste čistili Vaš dom na još lakši način. Sa njegovom ručkom koja se okreće za 360° moći ćete da doprete do najnepristupačnijih djelova Vašeg doma a dodatni sprej sa vodom će održavati sjaj na očišćenim površinama.

Savršen za sve vrste podova

Sve površine koje možete da zamislite: laminat, linoleum, pločice, parketi i mnoge druge površine – će biti elegantno očišćene uz Rovus Spray Mop V3. Naprskajte i očistite u samo nekoliko sekundi bez struje , ili izostavite vodu za suvo čišćenje.

Čistite jednostavnim pokretom ruke

Jednostavnim pokretom ruke pređite preko površine i uživajte u čistoći Vašeg doma. Naprskajte pod sa ugrađenim sprejom i neće Vam biti potrebno upiranje sa obije ruke.

Čistite sa stilom u Vašoj omiljenoj boji

Rovus Spray Mop V3 je dostupan u 3 moderne boje (rozoj, bijeloj i zelenoj) i uklopite Vaš čistač sa ostalom opremom za čišećenje.

Tehničke specifikacije
Dodate informacije Product size: 43 x 14.5 x 120 cm
Tank volume: 350 ml
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posjetite prodavnice i obavite svoju prazničnu kupovinu!