Rovus Nano linija

Zaštitite svaki dio Vašeg doma

Nano Line Product

Iskusite efikasno dubinsko čišćenje sa Rovus nano linijom proizvoda

 

Inovativna Rovus Nano linija je slijedeći korak u evoluciji čišćenja. Zdraviji i sigurniji dom sada je samo nekoliko pokreta od Vas. HEPA filter H13 zarobljava i najsitnije nanočestice sa 99,95% efikasnosti, stvarajući čist i siguran vazduh koji ne izaziva iritacije. Štiti svaki dio Vašeg doma.

 
 
  • Elimininiše do 99,9% bakterija i virusa

  • Ekološki bezbjedan

  • Ekonomičan

 
 

Četiri sistema, efikasna tehnologija i najbolja snaga čišćenja - Rovus nano linija omogućava Vam da osigurate zdravije, sigurnije i prijatnije okruženje.

 
Nano para

Nano čestice nisu vidljive za oko, ali mogu biti štetne. Napredna tehnologija Nano pare koja koristi snagu prirode ubija 99,95% bakterija i virusa. Zbog svoje nano veličine, Rovus Nano tehnologija lako isparava čestice, prodirući duboko u nano nivo materijala. Eliminiše bakterije na nivou koji normalne čestice pare ne mogu dostići.

Nano tehnologija pare

Nano parno čišćenje

 
 
HEPA H13 filtracija

Skrivene opasnosti u vazduhu koje okružuju Vaš dom zahtevaju efikasno rešenje od 360° pokrivenosti. Visokokvalitetni HEPA 13 filter nudi 99,95% efikasnosti i hvata i najsitnije nano čestice, dok dodatni antibakterijski tretman uklanja nevidljive prijetnje i stvara sigurniji dom.

Zaštite Vaš dom

HEPA H13 filtracija

 
 
 
Jonizacija

Prašina, bakterije, polen, dim i drugi alergeni su neke od čestica koje možete pronaći u svom domu. Stvaranje negativnih jona i uklanjanje pozitivnih jona iz cirkulacije stvara sigurnije okruženje. Rovus Nano linija proizvodi negativne jone najvišeg kvaliteta. Oni izvlače vodonik iz proteinske ljuske virusa i tako ih lako uklanjaju bez upotrebe hemikalija. Uklanjanje klica i alergena na 100% siguran, zdrav i ekološki prihvatljiv način.

Osigurajte bezbjednije okruženje

Jonizacija

 
 
UV-C svjetlo

Nano čestice su svuda, u vazduhu koji udišemo, na svim površinama, pa čak i u našim krevetima. UV-C svetlost ubija 99,9% mikroorganizama pri kontaktu, uklanjajući nevidljive opasnosti u Vašem domu. Stvorite sigurni dom bez virusa i bakterija za dobrobit Vaše porodice.

Spavajte bezbrižno

UV-C svjetlo

 
 
 

Spremni ste da iskusite sve prednosti efikasnih proizvoda Rovus Nano linije?